Hajó jogosítvány

Szeretne több információt hajó jogosítvány témában. Ezen az oldalon a  horvát tengeri hajó jogosítvány megszerzésére irányuló tanfolyamokról és vizsgákról tudsz bővebben tájékozódni.

hajó jogosítvány

hajó jogosítvány

Hajó jogosítvány könnyen, gyorsan!

Mi a horvát rendszerű hajó jogosítvány megszerzésére szakosodtunk. Ha azt kérdezed, hogy miért, nagyon egyszerű a válasz:

azért döntöttünk horvát hajóvezetői oktatás mellett mert azt tapasztaltuk, hogy a horvát hajó jogosítvány megszerezhető, könnyen és gyorsan.

A hajó jogosítványok két részre oszthatók

1. Kedvtelés célú, vagy másképpen túra hajózásra feljogosító engedélyek, ezek a

2. Profi, azaz hivatásos pénz keresésre alkalmas hajó jogosítványok.

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"