Hajóbérlés

Hajó bérlés lehetőségek

Vitorlás Hajó BérlésMotoros Hajó BérlésKatamarán Vitorlás Hajó Bérlés
Mekkora hajót vezethetek 60 lábas vitorlás Yachting College

Hajóbérlés Világszerte 2800 hajó

Kérem a 3 legjobb hajóbérlés ajánlatot!

Yachting College számos charter céggel áll szerződésben nemcsak a Földközi-tengeren, az Adrián, hanem például a Karib-tengeren is. A világ egyik legdinamikusabban növekvő charter cégeit tömörítő szervezet tagjaként, annak hajóbérlés online foglalási rendszeren keresztül rálátunk majd 2800 hajó foglalási adataira Világszerte. Mivel magunk is bérelünk hajókat a hajós jogosítvánnyal már rendelkező tanulóinkkal szervezett skipper training alkalmakkor, vagy vitorlás túrákhoz tudjuk, hogy milyen fontos a megfelelően magas minőség, és megbízhatóság a charter cégek esetében. Ennek megfelelően, gondos körültekintés útján választottuk ki partnereinket! Mindezek eredménye képen nagy biztonsággal fogsz tudni választani számos kikötői helyszín, bérelhető hajótípusok és márkák közül Horvátországban, Szlovéniában, Görögországban és Törökországban.

Hajóbérlés Adria

Talán nincs is jobb, mint a hajózás, vitorlázás a családoddal, barátaiddal, a Világ egyik legszebb hajózási területén a horvátországi Adrián.

Minden kötelezettség mentesen válaszd ki azt az időpontot amikor a hajót bérelni szeretnéd, majd válassza bázis kikötők és a hajók közül motoros hajót, vitorlás hajót vagy katamaránt hajót bérelnél, kérjen konkrét hajóbérlés ajánlatot és töltsd ki kötelezettség nélkül a hajóbérlésre ajánlat kérő űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

Válaszd a nyaralásnak az aktív formáját! Kérd a hajóbérlés ajánlatot!

Vedd figyelembe, hogy a hajóbérlés némi eltéréssel úgy működik mint más szállodai szolgáltatás, szállásfoglalás. Például ha meg tudod szervezni előre vitorlázásod idejét, akkor érdemes tudnod, hogy az év utolsó hónapjaiban, novemberben, decemberben, komoly 20-30%-os úgynevezett előfoglalási kedvezményt tudsz megkapni, mert számos charter cég jelentős engedményeket ad a listaáraiból a jó előre történő hajófoglalás ellentételezéseként. A másik lehetőség, hogy jó áron tudj vitorlázni, a last minute ajánlat. Időről időre, főleg hajózási főszezonban itt ezen az oldalon elérhetővé tesszük számodra ezeket a last minute ajánlatokat, a hogy élni tudj a lehetőséggel. A hajóbérlés árajánlat kérése a linken elérhető űrlap kitöltésével történik. Nincs értelme árlistákat feltöltenünk mert a charter cégek rendszeres akciókat kínálnak számodra, melyekre éppen jelentkezésed idejében lévő aktualitással fogunk tudni  a legjobb ajánlatot adni számodra.

Kérem a 3 legjobb hajóbérlés ajánlatot!

Hajós jogosítvány

Amennyiben nem rendelkezel még tengeri hajóvezetői engedéllyel, akár bér kapitányt is igénybe vehetsz. Ám ha eléggé elszánt vagy, egyszerűen megszerezheted nálunk a hajós jogosítványt.

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"