Hajós túrák

A hajós túrák résztvevői azt szokták mondani, hogy egy tengerparti város igazi arcát a tenger felöl láthatjuk csak. Ennél már csak az izgalmasabb, amikor egy hajós túra alkalmával valamelyik sziget, vagy tenger öböl felé hajózunk. A Horvát Adrián tett hajós túrák alkalmával alkalmunk nyílik 5800 km hosszú partszakasz mentén megközelíteni a mintegy 1158 szigetet. A yachtingcollege.com  által szervezett formában több fajta hajós túrák közül válogat akik bennünket választ, úgy mint a gyakorlati ismeretek elsajátítására gyakorlati hajós túra, a tengeri herkentyűk kedvelőinek szervezett gasztró hajós túra, vagy például csapatépítő hajós túrák vállalati ügyfelek részére.

Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajóvezetői tréning, hajós túrák, hajó bérlés, hajó vásárlás egy helyen!A hajós túrák egyedisége nálunk, hogy a résztvevőknek aktív pihenésben van részük, hiszen az hajós túra alkalmával mindenkinek megvan a saját beosztása és feladata. Ezt fontosnak tartjuk már csak azért is mert kimutatták, hogy a stresszes hétköznapok után, ha az ember egy teljes tétlenségben zajló hajós túrák egyikén venne részt komoly egészségügyi kockázatnak tenné ki magát, komoly a szívroham kockázata csak hogy mást ne mondjak. Ezzel elérjük, hogy a mi hajós túráink , kiváló együttműködésben működő csapattá kovácsolódva, mindig jó hangulatban zajlanak. Vegyen részt valamelyik hajós túrák egyikén.

A TANFOLYAMOKÉRT VAGY INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"