Hajós vizsga

A yachtingcollege.com szervezésében elvégzett horvát hajóvezetői tanfolyamok után a hajós vizsga már a Horvát Tengerügyi Minisztérium által rendezett Zadar vagy esetenként Sibenik Kikötői Kapitányságok hivatalos helyiségében zajlanak. A hajós vizsga feltétele, azaz a vizsgára bocsájtás feltétele, a tanfolyami teszteken elért 80% vagy a feletti “Jó” eredmény. A hajós vizsga tematikájára, vizsgakérdéseire épülő tanfolyami anyagok összeállítása, és struktúrája biztosítja a lépésről lépésre történő haladást az ilyetén képen a maximális megértést. Az aki a hajós vizsga feltételrendszerének megfelelően sikereket akar elérni betartja a tanfolyam adta ritmust és folyamatosan elolvassa, és elsajátítja az anyagot.Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajóvezetői tréning, hajós túrák, hajó bérlés, hajó vásárlás egy helyen!

De nincs ok az ijedelemre, mivel az anyagok kényelmes tempót diktálva, sok sok kép és videó segítségével készítenek fel a hajós vizsga kihívásaira. A hajós vizsga lefolyása, a Horvát Kikötői Kapitányságon magyarul zajlik. Természetesen a hajós vizsga követelménye a maritime szakkifejezések angol nyelvű ismerete, hiszen a hajózás alapnyelve angol. Vegyen részt hajós tanfolyamunkon, haladjon végig tananyagunkon és a hajós vizsga garantáltan sikeres lesz. Sikerünknek tekintjük, hogy még nem volt bukott tanulónk a hajós vizsgákon. De legfőbb eredményünknek tekintjük, hogy a hajózásban teljesen járatlan hölgyeknek lett eredményes a hajós vizsga.

A TANFOLYAMOKÉRT VAGY INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"