Hajótúrák

A hajótúrák résztvevői azt szokták mondani, hogy egy tengerparti város igazi arcát a tenger felöl láthatjuk csak. Ennél már csak az izgalmasabb, amikor a hajótúrák alkalmával valamelyik sziget, vagy tenger öböl felé hajózunk. A Horvát Adrián tett hajótúrák alkalmával alkalmunk nyílik 5800 km hosszú partszakasz mentén megközelíteni a mintegy 1158 szigetet. A yachtingcollege.com  által szervezett formában több fajta hajótúrák közül válogat akik bennünket választ, úgy mint a gyakorlati ismeretek elsajátítására navigációs hajótúrák, a tengeri herkentyűk kedvelőinek szervezett gasztró hajótúrák, vagy például csapatépítő hajótúrák vállalati ügyfelek, értékesítő csapatok, teamek részére.Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajóvezetői tréning, hajós túrák, hajó bérlés, hajó vásárlás egy helyen!

A hajótúrák egyedisége nálunk, hogy a résztvevőknek aktív pihenésben van részük, hiszen az hajótúrák alkalmával mindenkinek megvan a saját beosztása és feladata. Ezt fontosnak tartjuk már csak azért is mert tudományos kutatások kimutatták, hogy a stresszes hétköznapok után, ha az ember egy teljes tétlenségben zajló nyaraláson, pihenésen, hajótúrák egyikén venne részt komoly egészségügyi kockázatnak tenné ki magát, komoly a szívroham kockázata csak hogy mást ne mondjak. A teljes részvétellel elérjük, hogy a hajótúrák, amit a yachtingcollege.com szervez, kiváló együttműködésben működő csapattá kovácsolódva, mindig jó hangulatban zajlanak. Vegyen részt valamelyik hajós túrák egyikén.

A TANFOLYAMOKÉRT VAGY INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"