Hajóvezetési gyakorlat B kategória

A horvát hajóvezetői engedélyt B kategóriára a vizsgán nyújtott elméleti tudás alapján lehet megszerezni. Ahhoz, hogy valaki önállóan hajózni tudjon nyílvánvalóan további gyakorlati tudás, rutin megszerzése szükséges. A hajóvezetési gyakorlat megszerzésére a legalkalmasabb ez a tréning.

Tengeri hajóvezetési gyakorlat

A soron következő hajóvezetői tréning időpontja2013. május 11-18.
A rákövetkező tréning időpontja:2013. május 18-25.
A hajóvezetői tréning helyszíneSibenik - Split térség
Bázis kikötőMarina Kastela
A hajóvezetői tréning ára549 EUR
FONTOS! A részvételi díj tartalmazza a hajó bérleti díját (benne: takarítás, üzemanyag és kikötői díjak), az oktatás és a hajón való szállás díját. A részvételi díj NEM tartalmazza az idegenforgalmi díjat (1 EUR/fő/éj), az ellátást és az oda illetve visszautazás költségét, valamint az egy főre eső kaucióbiztosítás díját.

Ezen a tengeri hajóvezetői tréningen alkalmad nyílik begyakorolni

 

a teresztikus (hagyományos térkép alapú) navigációt,

GPS navigációt

a tengeri közlekedés szabályzatát (COLREG),

hajóval történő manőverezést,

 

tengerrajzot,

 

hajózási biztonság,

 

elsősegély eljárások mellett

 

a VHF rádiózást,

 

és a kikötési technikákat.

Bavaria 38ELAN 434Jeanneau Sun Odyssey 49i

Figyelem!

Semmiképpen ne hagyd ki ezt a lépcsőfokot! Gyakorlat nélkül semmiképpen ne hajózz egyedül!

Ezt a hajóvezetői tréninget azoknak is figyelmébe ajánljuk akik, itthon már hajóztak például a Balatonon. A tengeri hajózás kicsit más. Egyébiránt a tréning még kikapcsolódásnak és szórakozásnak sem utolsó.

Jelentkezem Hajóvezetési Gyakorlatra

A hajóvezetői tréningre vonatkozó fentiekben részletezett ajánlat változtatásának jogát fenntartjuk.

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"