Online Horvát B Hajóvezetői Tanfolyam és Jogosítvány

Azok számára akik az aktív pihenést kedvelik, a legjobb választás a kedvtelés célú tengeri hajózás! A már hajóvezetői engedéllyel rendelkező tanulóink szerint a tengeri hajóvezetés a legstresszesebb életet élők számára is a leginkább kikapcsolódást nyújtó elfoglaltság a világon. Sokan hiszik, hogy a hajó esetleg unalmas, mert egyszer részt vettek valamilyen vitorlás hajókiránduláson. De az igazi hajózás az amelyben az ember tevékenyen részt vesz, és az élvezetes kalandozások közepette észre sem veszi hogy repül az idő. Velünk ez elérhető!

Hajóvezetői Tanfolyam B Kategória

Jelentkezem

A tengeri Hajóvezetői tanfolyamaink közül azoknak akik szeretnének hajózni de kevés idejük van elvégezni a tanfolyamot, mert nagyon elfoglaltak és nem lenne idejük eljárni előadásokra, és konzultációkra Mi kidolgoztuk a megoldást! Tényleg tudni szeretnéd a hajózás elméletét, és sikeres hajóvezetési vizsgát szeretnél tenni? Akkor jó hírünk van a számodra! Itt a …

Horvát B Hajóvezetői Tanfolyam Magyarországon először online

Magyarországon először létrehoztuk az Online B Hajóvezetői Tanfolyami képzést. Az összes szükséges hajózás elméleti anyag a garantáltan  sikeres hajóvezetési vizsgához nálunk innentől az interneten elérhető!

Horvát B hajóvezetői tanfolyam Yachting College térképJelentkezésed után ajándékban küldünk neked egy tengerhajózási navigációs térképet, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megtanulj hajózni a Horvát Adria 1185 szigete között, biztonsággal tudd vinni a párodat, a barátaidat vagy a családodat erre fantasztikus élményeket rejtő tengeri hajós kalandra, melyről sokan csak álmodnak.

Tetszik? Ne hagyd ki!

Ok belevágok hajózásba, jelentkezem a tengeri hajóvezetői tanfolyamra!

Jelentkezem

Mit nyújt ez a hajóvezetési tanfolyam?

 • a “B” kategóriájú hajóvezetői tanfolyam teljes magyar nyelvű elméleti anyagát
 • teljes megértést nyújtó képek, videók
 • tesztek, hajóvezetési vizsgafelkészítés
 • konzultációk

Az Online Hajóvezetési Tanfolyam díja:

199 EUR

amely tartalmazza a teljes magyar nyelű hajóvezetési elméleti anyagot, hajózási tudáskontroll teszteket, 2 ingyenes hajóvezetői konzultációt, gyakorló hajózási navigációs térképet, NEM tartalmazza a Horvát Kikötői Kapitányság részére fizetendő hajóvezetői engedélyhez szükséges regisztrációs és vizsgadíjat és  hajóvezetési jogosítványod kiállításának díját (jelenleg 990 HRK).

Mennyi időt vesz igénybe a tanfolyam?

A Online Hajóvezetési Tanfolyam rövid érthető anyagrészekre bontva, tesztek javításával, és az két online hajózási konzultációkkal együtt testre szabottan zajlik le.

Kiknek ajánljuk?

 

  • ha sok az elfoglaltságod, nehezen tudsz időt szakítani
  • ha nem látod előre az elfoglaltságaidat
  • jobban szeretsz a saját ütemebedben haladni
  • ha “bagoly” típusú vagy azaz éjszaka szeretsz tanulni
  • ha “pacsirta” típusú vagy azaz hajnalban szeretsz tanulni
  • ha ki akarod használni a tesztek előnyét (tudod: “gyakorlás a tudás anyja”)
  • teljesen izgalommentesen akarsz levizsgázni, mert ha végig mész tisztességesen ezen a tanfolyamon, becsületesen megcsinálod a teszteket, részt veszel minden konzultáción GARANTÁLJUK A SIKERES HAJÓVEZETŐI VIZSGÁT!

Az online B kategóriás hajóvezetői tanfolyam és jogosítvány bemutató film

Érdekel hogy néz ki az online tengeri B hajóvezetői tanfolyam a gyakorlatban? Meg szeretnél győződni a saját szemeddel a hajós oktatási programunk hatékonyságáról? Itt megnézheted az Online B Hajóvezetői Tanfolyam bemutató videóját.

 

A B kategóriás hajóvezetői tanfolyam és vizsga időpontjai:

A B kategóriás hajóvezetői tanfolyam egyedi időbeosztás szerint, online zajlik, interneten keresztül.

A B kategóriás hajóvezetői vizsgaidőpontok és helyszínek:

2016.
December 12.
2017.
Január 28.
Február 18.
Március 11.

Jelentkezz a B kategóriás hajóvezetői tanfolyamra az alábbiakban:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cím:*

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@yachtingcollege.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Yachting College-al kötöd.

A változás jogát fenntartjuk!

Hajóvezetői tanfolyam GYIK

Igéretes? Tetszik ? Még több információt szeretnél a horvát B tengeri hajóvezetői online tanfolyamról? Olvasd el a Hallgatóink által a hajóvezetői tanfolyam témában feltett Gyakran Ismételt Kérdéseket és Válaszokat. Nézd meg a hajóvezetési tanulóink által feltett Gyakori Kérdésekre adott válaszainkat.

hajóvezetői tanfolyam b kategórai

A változtatás jogát fenntartjuk!

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"