Tengeri B Kategóriás Hajóvezetői Tanfolyam és Jogosítvány

Mi a gond a B kategóriás hajóvezetői tanfolyammal és vizsgával?

A B kategóriás hajóvezetői jogosítvánnyal kapcsolatban sokszor elhitetik veled, hogy akkor is le tudsz villámgyorsan vizsgázni, ha egyáltalán nem értesz az egészhez. Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy tanfolyamra járjon, adatokat tanuljon meg? Ide a jogsit még ma. Ez lenne az igazi?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szükséged van a hajós jogosítványra, de szeretnéd, ha lenne valódi hajóvezetői tudásod is?
 • … mégis gyorsan szeretnéd megkapni a hajós jogosítványodat?
 • … nem tudod, hogyan válaszd ki a neked megfelelő hajóvezetői tanfolyamot, nem tudod mitől jobb az egyik mint a másik?
 • …leginkább motoros hajót szeretnél vezetni az Adrián, de nem tudod, melyik hajós jogosítvány is kell hozzá?
 • … vagy vitorlázni szeretnél az Adrián, és azt gondolod, hogy külön vitorlás jogosítvány kell hozzá?
 • … tartasz attól, hogy megbuksz a hajóvezetői vizsgán és pótvizsgáznod kell majd?
 • …semmilyen jogosítványod nincs és tartasz az egésztől, főleg attól, hogy cikis helyzetbe kerülsz és még pénzedbe is kerül?
 • …nincs hajózási ismereted, tapasztalatod és azt hiszed, hogy szükséges a hajós jogosítványhoz.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Itt van megoldás a számodra!

Ebben tudok segítséget nyújtani neked

Azok számára akik az aktív pihenést kedvelik, a legjobb választás a kedvtelés célú tengeri hajózás! A már hajózó tanulóink szerint a tengeri hajóvezetés a leginkább kikapcsolódást nyújtó elfoglaltság a legstresszesebb életet élők számára is a világon. Sokan hiszik, hogy a hajó esetleg unalmas, mert egyszer részt vettek valamilyen vitorlás hajókiránduláson. Az igazi hajózás az amelyben az ember tevékenyen részt vesz, és az élvezetes kalandozások közepette észre sem veszi, hogy repül az idő. Velünk ez elérhető!

Összegyűjtöttem és leírtam a teljes hajóvezetői vizsgaanyagot, amelyből elkészítettem az Online Hajóvezetői Tanfolyamot, ami most végre teljes tengeri hajóvezetői tudást ad a horvát felségvizeken és biztosítani tudja a garantált sikert a hajós jogosítványod megszerzéséhez.

Érthető, emészthető részekre bontottam a tengeri hajóvezetői tudásanyagot, és lépésről lépésre végigvezetett képekkel és videókkal színesített szórakoztató leírásokkal adom át számodra a térképes navigáció, sz éjszakai manőverezés, a VHF rádiózás, az időjárás előrejelzés ismeretanyagát és használatát.

Egészen az alapoktól kezdjük és eljutunk a haladó szintig, amikor már konkrét hajózási feladatokat fogsz tudni megoldani. Sőt még ennél is többet, képes leszel akár … de erről majd kicsit később.

Tetejébe mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg. Ezt a tanfolyamot a emiatt szeretik talán a legjobban Hallgatóink.

Jelentkezem

Mit tartalmaz az Online B kategóriás Hajóvezetői Tanfolyam anyaga?

Az Online Hajóvezetői Tanfolyam öt részből áll. A tanfolyami anyagrészek lényegre törőek, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire nincsen szükséged!

 • Az első részben megtanulod a hajózás alapjait, hajóvezetői alapfogalmakat.
 • A második részben haladó képzést kapsz, az egyik fontos – hanem a legfontosabb – a „tengeri KRESZ” hajós nyelven a COLREG témakörében. Itt meg fogod tanulni, hogyan kell elkerülni az ütközést – a haváriát – a tengeren.
 • A harmadik részben meg fogod tanulni, a térképes navigáció rejtelmeit, minden csínját-bínját, papír alapon, ceruzával, körzővel és szögmérővel. Igen még a mai digitalizált világban is papír térkép alapján. Miért? Mert „ami elromolhat, az el is romlik.” mondta Murphy törvénye. Egy elromlott GPS plotter mellett hánykolódni a nyílt tengeren, tehetetlenül, elég cudar élmény. Egyet értesz?
 • A negyedik részben az időjárás előrejelzések tudományával, a meteorológiával foglalkozunk, hogy tudd, mikor futhatsz ki a kikötőből egy hajós túrára, vagy éppen mikor kell gyorsan kiköss egy kikötőbe, vagy egy lehorgonyozz egy védett öbölben.
 • Az ötödik rész a VHF rádiózás alapjairól szól, hogy kommunikálni tudj a kikötői Kapitánysággal, vagy a hajósokkal a tengeren.

Extra!

Ez volt eddig tehát az alap tanfolyam felépítése.

 • Ezek mi mellett, megtanulsz minden olyan csomózási technikát, amellyel körbe hajózhatod a Földet.
 • KÖZKÍVÁNATRA: Megmutatjuk neked, mire kell odafigyelned a hajóbérlés esetén a hajó átvételekor, illetve átadásakor!

Nézd meg az online hajóvezetői tanfolyam néhány részletét tartalmazó videó összeállítást.

Miután elvégezted nálunk a Horvát B Tengeri Hajóvezetői Tanfolyamot TUDNI fogod tehát

 1. a hajózás közlekedési szabályait a tengeren
 2. megtudod határozni a hajó helyzetét a tengeren, és a helyes irányt természetesen nemcsak nappal hanem éjjel is. Mindezt egy hajózási navigációs térkép, tájoló, körző és egy tengerész szögrakó vonalzó segítségével.
 3. megmondani milyen lesz másnap az időjárás
 4. milyen szükséges felszereléssel kell egy hajón
 5. milyen felszerelés kell egy hajósnak
 6. hogyan kell biztonsággal hajózni a tengeren
 7. hogyan kell helyesen használni a VHF rádiót akár vészhelyzetben.

A tanfolyam célja a horvát B kategóriás hajós jogosítvány

tengeri hajovezetoi jogsiA tengeri hajóvezetői tanfolyamot elvégzők, a sikeres tengeri hajóvezetési vizsga után a Horvát Tengerügyi Minisztérium képzési rendszer alapján, az IMO (a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet) előírásainak megfelelően, HORVÁT “B” HAJÓVEZETŐI ENGEDÉLYT szereznek. A jogosítvány megszerzése után tanulóink 30 BRT méretű (kb. 20 méteres) vitorlás és motoros hajót vezethetnek kedvtelési céllal, a Horvát Felségvizeken. Ez azt jelenti, hogy hajós engedélyeddel behajózhatod a megejtő szépségű Horvát Szigetvilág valamennyi gyöngyszemét! A megszerzett tengeri hajóvezetési jogosítvány korlátlan ideig érvényes.

Mit mondanak mások az online hajóvezetői tanfolyamról

“Az online tanfolyamotokon tanultak alapján használható tudást kaptam, és sikeresen levizsgáztam. Köszönöm.”

K.T.

“…Mindent érthetően, egyszerűen megmagyaráz az anyag, azzal az egyértelmű szándékkal, hogy maximális megértést adjon, komoly és valódi tudás van mögötte.”

Parragh Imre

“Megértésközpontú, gyakorlatias és aktuális ismereteket ad az online hajóvezetői tanfolyam. Teljesen kezdők számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a használható tudásra.”

R.B.

A Tengeri hajóvezetői tanfolyam díja:

Sokan kezelik ezt a részt kényes témaként. Nem igaz? OKÉ, de mindketten tudjuk, hogy fontos, és hasznos dolgokért fizetni kell. Ne izgulj, ezt most szeretni fogod! Regisztrálj be most óriási kedvezménnyel!

Bár ez az online hajóvezetői tanfolyam tudásanyaga leginkább aranyárban lenne mérhető. Ezért elkérhetnénk érte százezreket. De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 150.000 Ft-ot, de most még csak 90.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

A teljes B kategóriás hajóvezetői tanfolyam tudásanyaga a tied lehet mindössze

199 EUR

A fenti tengeri hajóvezetési tanfolyam díja tartalmazza a hajózás magyar nyelvű elmélet tananyagát, az oktatás díját és a vizsgára bocsátást. A díj NEM tartalmazza a vizsgadíjat, az utazás- és szállásköltséget valamint az ellátás költségét.

A Tengeri Hajóvezetési Vizsga helyszíne:

Zadar Kikötői Kapitányság,

illetve Sibenik Kikötői Kapitányság,

Horvátország (Lučka Kapetanija), (leutazás egyénileg). 

A tengeri B kategóriás hajóvezetői tanfolyam és vizsga időpontjai:

A B kategóriás hajóvezetői tanfolyam egyedi időbeosztás szerint, online zajlik, interneten keresztül.

A B kategóriás hajóvezetői vizsgaidőpontok és helyszínek:

2016.
December 12.
2017.
Január 28.
Február 18.
Március 11.

A hajóvezetői vizsgára jelentkezhet:

minden 16. életévet betöltött érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel rendelkező személy.

Ne hagyd ki életed legnagyobb kalandját! Horgonyt fel és vegyél részt az itthon legnépszerűbb tengeri hajóvezetői tanfolyamon!

Hogyan szerezheted meg a B kategóriás hajós jogosítványod online hajóvezetői tanfolyamunkon?

Töltsd ki az Jelentkezési lapot az oldal alján! Küldök egy díjbekérőt az összegről. Fizesd be az összeget a díjbekérő alapján a megadott számlaszámunkra. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, elküldjük a hajóvezetői tanfolyam regisztrációhoz szükséges további információkat. Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a tanfolyami anyagokat, képeket, videókat a vizsgádig!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

A Magyarországon egyedi Online Hajóvezetői Tanfolyam ára mindössze 199 EUR.

Ne hagyd ki ezt a kényelmes és hasznos lehetőséget!

Jelentkezz B kategóriás hajóvezetői tanfolyamra az alábbiakban:

* A * piros csillaggal jelölt mezőt kérlek, mindenképpen töltsd ki!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cím:*

tengeri hajóvezetői tanfolyam

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@yachtingcollege.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Yachting College-al kötöd.

A változtatás jogát fenntartjuk!

tengeri hajóvezetői tanfolyam A hajós jogosítvány megszerzése után ajánljuk

Mivel a Horvát B hajóvezetői tanfolyam és tengeri vizsga elméleti, ezért ajánljuk, hogy vegyél részt adriai hajóvezetési gyakorlati oktatásunkon: Hajóvezetői Gyakorlat B kategória

Egynapos Tengeri Hajóvezetői Tanfolyam Budapesten MOST ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL! Szervezés alatt! Az egynapos tengeri hajóvezetői tanfolyam időtartama: 9:00 és 16:30 óra között. A tengeri hajóvezetői tanfolyam helyszíne: szervezés alatt A budapesti tengeri hajóvezetői tanfolyam ára:kalkuláció alatt.

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"