Yacht Master A Hajóvezetői Tanfolyam

Yacht Master A hivatásos hajós jogosítvány

Ilyen hajót fogsz vezetni hivatásszerűen ezzel a hajós jogosítvánnyal

Munkavállalásra is alkalmas Tengeri Hajóvezetői Engedély

A Yacht Master „A” nemzetközi képesítéssel 100 BT-ig méretű vitorlás-motoros hajót vezethetsz, például Horvátországban kereseti céllal is. A tanfolyamnak (egyelőre) nem előfeltétele más hajós képesítés megléte. A Yacht Master A Hajóvezetői Engedélyt a Horvát Tengerészeti Minisztérium állítja ki, 5 évenként kell újabb orvosi vizsgálattal megújítani.

Jelentkezem

Program

 • Érkezés, szállás elfoglalása a hajóvezetési tanfolyam kezdete Yacht Master A hivatásos hajóvezetői tanfolyam és jogosítványelőtti napon.
 • Tanfolyam első napjától elméleti és gyakorlati órák.
 • Egyik reggelen orvosi vizsgálat, aznap délután szintén tanfolyam.
 • Hajóvezetői Vizsga.
 • Hazautazás.

Tematika

 • Maritime angolYacht Master A Hajóvezetői Tanfolyam és jogosítvány GMDSS alapok Yachting College
 • Meteorológia és oceanográfia
 • Navigáció
 • Tengeri jog
 • Hajók felépítése
 • GMDSS alapismeretek
 • Hajózás nagyhajóval
 • Rádiózás

Mire van szükségem a jelentkezéshez?Yacht Master A Hajovezetői tanfolyam és jogosítvány meteorológia szélrózsa horvátul Ruza Vjetar Yachting College

 • Érvényes útlevél vagy személyi igazolvány.
 • 2 db színes, egyforma igazolványkép.
 • Befizetett tanfolyamdíj.
 • Minimum alapfokú iskolai végzettség.
 • Betöltött 18. életév
 • A Yacht Master A Tengeri Hajóvezetési Tanfolyam angol nyelven, szaktolmács segítségével zajlik, az (akár alapfokú) angol nyelv ismerete előnyt jelent.
 • A tanfolyam min. 6 fő jelentkezése esetén indul!

Yacht Master A tanfolyam következő időpontja

Időpont: 2017. május 2-9.
Jelentkezési határidő: 2017. április 10.
Helyszín: Split

(időpont változtatás jogát fenntartjuk.)

A Yacht Master A hajóvezetői tanfolyam díj:

1.750 EUR

A hajóvezetői tanfolyam díja tartalmazza az orvosi költségeket, elméleti és gyakorlati képzést, vizsgadíjat és jogosítvány kiállítás díját, a tananyag árát valamint a szaktolmács tiszteletdíját. A tanfolyamdíj NEM tartalmazza a szállás, ellátás és utazás költségét.

Jelentkezni 50%. azaz 875 EUR tanfolyami előleg befizetésével lehet. A hajóvezetési tanfolyam hátralékát legkésőbb 15 nappal a kezdés előtt kell befizetni.

Jelentkezz a munkavállalásra alkalmas Yacht Master A hajóvezetői tanfolyamra a hivatásos jogosítványod megszerzésért az alábbiakban:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cím:*
Hajóvezetői engedély: Nincs
Magyar vitorlás vagy motoros jogosítvány
Horvát B hajóvezetői jogosítvány
Horvát C hajóvezetői jogosítvány

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info@yachtingcollege.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Yachting College-al kötöd.

A változás jogát fenntartjuk!

Bizonytalan vagy a hajóvezetői tanfolyammal és/vagy a jogosítvánnyal kapcsolatban hívj nyugodtan: +36 20 974 3550

Hajóvezetői tanfolyam információk

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"