Hajóvezetői tréning

A horvát hajóvezetői engedély elméleti ismeretek alapján szerezhető meg. Ahhoz, hogy bátran ki tudjon valaki bérelni egy hajót és elvigye a családját, barátait egy hajós túrára, szükséges gyakorlati ismeretek megszerzése. A gyakorlati ismeretek megszerzése nálunk hajóvezetői tréning túrákon történik.A manőver hajóvezetői tréning lehetőséget ad a résztvevők számára, hogy elsajátítsák a kötélkezelést, a kikötést, a kikötői manővereket, a horgony kezelését, a kikötő elhagyását és a befutást a kikötőbe. A navigációs hajóvezetői tréning lehetőséget ad a résztvevők számára, nappali szigetek közti illetőleg éjszakai navigációs hajóvezetői technikák elsajátítására.Tengeri hajóvezetői tanfolyam, hajóvezetői tréning, hajós túrák, hajó bérlés, hajó vásárlás egy helyen!

A nemzetközi hajóvezetői tréning alkalmával elhagyjuk Horvátországot és nemzetközi tengerekre “evezünk” azokkal akik C kategóriájú hajóvezetői engedéllyel rendelkeznek. A tengeri vitorlás hajóvezetői tréning alkalmával minden résztvevő elsajátíthatja az időjárási körülményeknek megfelelő vitorlakezelést, sőt megtanuljuk, hogyan lehet biztonságosan kikötőbe manőverezni vitorlával. Tapasztalatok szerint érdemes több alkalommal részt venni a fentiekben leírt hajóvezetői tréning adta gyakorlati túrákon. Ezeken a hajóvezetői tréningeken megszerezhető gyakorlati ismeretek mindegyike elengedhetetlenül szükséges a biztonságos hajózáshoz. Sajátítsa a gyakorlati hajózás rutinját a yachtingcollege.com által szervezett hajóvezetői tréningeken!

A TANFOLYAMOKÉRT VAGY INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"