Érdekel a hajózás

Alábbi feliratkozásoddal tudod a felénk jelezni érdeklődésedet a hajózás, a hajóvezetői tanfolyamok, skipper tréningek, hajótúrák, hajóbérlés témákban.

Ha érdekel a hajózás ne hagyd ki és iratkozz fel!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:
Érdeklődési terület:* B hajóvezetői tanfolyam
C hajóvezetői tanfolyam
Yacht Master A tanfolyam
Hajóvezetői tréning
Hajós túra
Hajóbérlés
Konkrét kérdés:*

 vagy érdeklődj telefonon az
+36-20-974-3550 mobilszámom
+36-1-950-0872
telefonszámom

 

 

2 Comments

 1. Jo napot! Olyan kérdésem lenne hogy itt is úgy kell el kezdeni mint a személy gépkocsinal? Először b,aztán c, kategóriánként. vagy egyből lehet. c-t c

  • Kedves János! Nem itt másképpen működik a hajóvezetői engedély megszerzése mint a gépkocsinál. Itt a C kategóriás hajóvezetői jogosítvány megszerzéséhez nem ír előképzettséget elő a törvény, tehát el tudja kezdeni akár a C tanfolyamot, amennyiben Ön Nemzetközi vizeken kíván hajót vezetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"