Magyar vitorlázók a rioi Olimpián

Magyar vitorlázók a rioi Olimpián

A Magyar Olimpiai Bizottság tegnap, 2016. július 7-én, Borkai Zsolt MOB elnökének irányításával, tartott közgyűlésén elfogadta a  XXXI. Nyári Olimpiai Játékokon résztvevő magyar küldöttség összetételét. Fábián László, a MOB sportigazgatója lesz a riói Magyar Csapat vezetője.

szilagyi-aron-kardvivo-olimpiai-bajnokMagyarország nemzeti lobogóját Szilágyi Áron kardvívó Olimpiai-, Világ-, és Európa bajnok, a Vasas SC sportolója fogja vinni Rióban.

Az elmúlt időszakban mind a sportolók, mind az edzők számára biztosított volt a lehetőség a kvalifikáció megszerzésére, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hozzájárult a sikerekhez. Továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság dolgozóinak és a hazai sportági szövetség képviselőinek is.

A rioi Olimpián induló magyar csapat: 161/159+1 fő.

Vitorlázás versenyszámban a rioi Olimpián induló magyar versenyzők:

Berecz Zsombor – Finndingi hajóosztály

Magyar vitorlázók a rioi Olimpián

Vadnai Benjámin – Laser Standard hajóosztály

Magyar vitorlázók a rioi Olimpián

Érdi Mária – Laser Radial hajóosztály

Magyar vitorlázók a rioi Olimpián

Szurkoljunk nekik!

 

Források: mob.hu, hajozas.hu, hosszabbitas.hu, byc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

No CAPTCHA challenge required.
 

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"