Hajóvezetői tanfolyam online

Érezted már úgy, hogy jó lenne ha egy nap mondjuk 48 órából állna? Mert én mostanában gyakran érzem ezt. És tőletek is sokszor hallom, hogy kevés az időtök.

Hajóvezetői tanfolyam online ha kevés időd van

Yachting-College-hajovezetoi-tanfolyamok.jpg

A B kategóriás hajóvezetői engedélyt elméleti tudásod alapján tett sikeres szóbeli vizsga alapján tudod megszerezni.

Annak idején amikor személyesen tartottunk hajóvezetői tanfolyamokat gyakran hallottuk, hogy nincs idejük egy egész napra elszakadni a munkától. Sőt mivel a tanfolyamokat Budapesten tartottuk és a hallgatóink jelentős része vidéki városokból jött ez az állítás annál inkább igaznak bizonyult. Azt se feledjük, hogy az online tanfolyammal nemcsak az időt hanem pénzt is megtakarítasz, hiszen nem kell autóba ülni, vonatra szállni, hogy elgyere a tanfolyamra.

Miért válaszd a online hajóvezetői tanfolyamot?

hajóvezetői tanfolyamPontosan ezek az okok vezettek arra, hogy létrehozzam Magyarországon először a hajóvezetői tanfolyam online változatát. Az online tanfolyamokat ugyanis akkor kezded el és akkor hagyod abba, amikor Te akarod. Ha napközben éppen van egy fél órád, akkor elkezded, aztán folytathatod akár éjszaka, akár másnap hajnalban, vagy amikor időt szánsz rá.

Az online hajóvezetői tanfolyam anyagait úgy állítottuk össze, hogy bármikor bárhonnan könnyedén akár 10 perc alatt átvehesd. Teleraktuk képekkel, rajzokkal és videókkal a teljes megértés kedvéért. Minden anyagrész után találsz egy önellenőrző tesztet, hogy kontrollálni tudd a megszerzett tudásod. A tanfolyam végén pedig egy virtuális hajós túrára indulunk és behajózzuk az Adriát miközben minden tudásod elmélyül. Természetesen bármikor visszatérhetsz ha szükségesnek érzed. Nincs korlátozva a megtekintések száma, sem a belépések száma, és törölni sem áll szándékomban a tanfolyamot. Az online hajóvezetői tanfolyamot végzett hallgatóink nagyon stabil és használható tudással 100%-os hatékonysággal mennek át a kapitányi vizsgán.

Az online B hajóvezetői tanfolyamról itt kapsz bővebb tájékoztatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

No CAPTCHA challenge required.
 

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"