Hajóvezetői E-magazin

Szeretnél értesülni a legújabb hajóvezetői tanfolyam és hajóvezetési gyakorlat időpontokról, hajóbérlés akciókról, valamint hajózási hírekről?

Csak egy lépés választ el tőle, nincs más dolgod, add meg az email címed és keresztneved az alábbi mezőkben, és a Feliratkozás gombra kattintani!

Hajóvezetői E-magazin Ajándék

Húzd meg a mooringot!
Feszítsd meg a grósz shottot!

Szeretnéd tudni mit jelentenek ezek a kifejezések?
Szeretnéd ismerni a hajósok titkos nyelvét?

Iratkozz fel ingyenes E-Magazinunkra és elküldjük neked a hajózási szótárat amiből mindezt megtudhatod.

Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:

cake2Érdekel a hajózás? Akkor jó helyen jársz. A Ebben az E-magazinban a hajózás témájában kifejezetten a számodra összeállított,  folyamatosan megújuló információkról küldünk információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

No CAPTCHA challenge required.
 

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"