Tengeri hajóvezetői jogosítvány

A weboldalunkon tengeri hajóvezetői jogosítvány megszerzésére irányuló tanfolyamokról valamint a tengeri hajóvezetői jogosítvány megszerzéséhez szükséges vizsgákról találsz információkat. A hajóvezetői jogosítvány mind megítélésében mind tekintélyében kiemelkedik az egyéb járművezetői engedélyek közül.

A tengeri hajóvezetői jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyamunkon, megismerkedhetsz a legelemibb szabályrendszerekkel és az emberi természethez legközelebb álló, kulturális környezettel a hajózáshoz. A tengeri hajóvezetői jogosítvány birtokosai egy összetartó társaságba, mondhatni kasztba tartoznak világszerte. Gyere és tartozz Te is ehhez a klubhoz.

Horvát B Tengeri Hajóvezetői Jogosítvány

Horvát C Tengeri Hajóvezetői Jogosítvány

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"