Tengeri hajóvezetői tanfolyam

A yachtingcollege.com Magyarországon először hozta létre az online tengeri hajóvezetői tanfolyam oktatási rendszerét. Nálunk, interneten keresztül kapott elektronikus tananyagok alapján tartott tengeri hajóvezetői tanfolyam keretében szerezhető meg, a horvát hajóvezetői engedély. Ez a tengeri hajóvezetői tanfolyam az oktatások piacán található megoldások közül a legkényelmesebb, mert bárhonnan ahol internet kapcsolat van, elérhető és folytatható. Ez a tengeri hajóvezetői tanfolyam a leghatékonyabb hajós oktatás. Azzal emelkedik a többi fölé, hogy a legfogyaszthatóbb, leginkább egyénre szabott formában oktatjuk a tengeri hajóvezetői tanfolyam résztvevőit az internet adta lehetőségeken keresztül.

A lényeg ennél a tengeri hajóvezetői tanfolyamnál a magas fokú megértés és a tengeri hajóvezetői elméleti készségek magas szintű elsajátítása. Sok iskola 1 napos úgynevezett gyorstalpaló hajóvezetői tanfolyami oktatásokat szervez. Ennek az a hátránya, hogy ennyi idő alatt, mint azt mindenki, még a tengeri hajóvezetői tanfolyamra jelentkező is tudja, nem lehet megtanulni az anyagot. Ráadásul én nem nagyon örülnék, ha ilyen 1 napos tengeri hajóvezetői tanfolyamon végzett kapitányokkal találkoznék. Ez a mi – mint a tengeri hajóvezetői tanfolyam szervező iskolák – felelősségünk.

Vegyél részt az online rendszerű Tengeri Hajóvezetői Tanfolyamunkon!

Comments are closed.

 • Rólunk mondták

  Ezt írták rólunk sikeres vizsga után:

  "Számomra az online hajóvezetői tanfolyam előnyt jelentett. Elfoglalt emberként a kevés szabadidőm ütemében volt lehetőségem a vizsgára való felkészülésre. A tananyag tárgyiassága megfelelő példákkal kiegészítve nagyszerű elsajátítást garantál. Kiegészítő információk érdekessé teszik a számunkra idegen nyelvezet elsajátítását. A tanulás megfelelő hosszúságú részekre van bontva, jól eltalált résztesztekkel. A tanulást konzultációkkal lehet segíteni, ahol rendkívül kedves, biztató konzultáns segít a nap bármely szakában. Úgy sikerült egy új életforma alapjait elsajátítani, hogy közben rengeteg információt elsajátítottam a tengerrel kapcsolatban és csak remélni tudom, hogy a megismert emberek által képviselt jókedv, nyitottság minden hajós viselkedését tükrözi. Büszke vagyok, hogy elvégeztem a tanfolyamot, biztosan tudom, hogy a C hajóvezetői tanfolyamot is elvégzem, valamint gyakorlati tanfolyamon is részt veszek. Szép élmény és jó kikapcsolódás lesz."

  Mezriczkyné Talpas Ottilia

  "Szia Károly!

  Természetesen teljesen elégedett voltam a szolgáltatásaitokkal. Minden pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt korábban ígérted. Rugalmasságotoknak köszönhetően a feszített, szoros időbeosztásom ellenére együtt tudtunk működni, és sikeres vizsgát tudtam tenni. Jövőre tervezem, hogy a gyakorlati részt is átvegyük Veletek, és azután egy elméletben és gyakorlatban is alaposan felkészült hajóskapitánnyá váljak! :) A hajóbérlési lehetőségeiteket látva bízom benne, hogy a következő években is kapcsolatban maradunk, és találkozunk a tengeren!

  Munkátokhoz további sok sikert -és persze sok hallgatót!- kívánok!

  2016. június 28. Baráti üdvözlettel: Bocskay Péter"